Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Popis produktu

WESTMINSTER

Toto je další  variace klasického Chesterfield designu. Mírně zakřivený tvar opěráku mu dodává výšku, odpružený opěrák  zlepšuje  jeho pohodlí a elegantní tvarování područky dodává soupravě  výraznou siluetu. Dvojité prošití předního panelu dodává na tradičnosti, odpružení sedáku zajišťuje pohodlné sezení.

Celkově vzato, je to skvělý a elegantní nábytek do každého domova. Tradiční prošitá verze vyobrazena v zajímavé kůži Antique Blue.

Jedná se o velmi luxusní kožené sedací soupravy vyráběné v prestižní rodinné firmě v Anglii, jejíž historie sahá až do období vlády královny Viktorie. Při výrobě tohoto nábytku jsou používány pevné kostry z tvrdého bukového dřeva, pečlivě vybírané kůže z hověziny, kvalitní výplně, perfektní řemeslné zpracování a samozřejmě ruční práce.

Tento model je vystaven na prodejně v Českých Budějovicích

Máte zájem o bližší informace?





* Tyto položky jsou povinné

Položky označené * jsou povinné.Při zpracování vámi zaslaných údajů se řídíme zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.