Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Popis produktu

 WOBURN-

Design Chesterfield s vysokými zády pro maximální komfort, ukázka vynikajícího řemeslného zpracování  prošití, možnot výběru hloubky sedu pro dámy-kratší o 10 cm,aby nohama lépe dosáhli na zem  a pro pány -hlubší.  U hlubší verze možnost mechanického nebo  ELEKTRICKÉHO  polohování křesla .  Vzhledem ke kulatému širokému  opěráku je souprava vhodná i pro postavu se širšími rameny. S bederní podpěrou zad pro příjemné posezení. Tradiční prošitá verze vyobrazena v kůži Antique Tobacco.
 
Jedná se o velmi luxusní kožené sedací soupravy vyráběné v prestižní rodinné firmě v Anglii. Při výrobě tohoto nábytku jsou používány pevné kostry z tvrdého bukového dřeva, pečlivě vybírané kůže z hověziny, kvalitní výplně, perfektní řemeslné zpracování a samozřejmě ruční práce.

Máte zájem o bližší informace?





* Tyto položky jsou povinné

Položky označené * jsou povinné.Při zpracování vámi zaslaných údajů se řídíme zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.