Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Popis produktu

z leva:

MountBatten, Directors, Library Chair.

1921 Pracovní křesla

Velice elegantní křeslo uprostřed, DIRECTOR je možno objednat jak na nohách, tak na otočném mechanismu, kde je nastavitelná výška, možnost houpání, točení a je samozřejmě jezdící  - na kolečkách. 

Zbylá dvě křesla mají stejné funkce. U všech modelů je možnost výběru barvy a kvality kůží a výběr z několika odstínů dřevěné konstrukce. Velmi oblíbená jsou tato pracovní křesla v provedení hnědé kůže se vzhledem patiny.

Jedná se o velmi luxusní kožená křesla vyráběná v prestižní rodinné firmě v Anglii, jejíž historie sahá až do období vlády královny Viktorie. Při výrobě tohoto nábytku jsou používány pevné kostry z tvrdého bukového dřeva, pečlivě vybírané kůže z hověziny, kvalitní výplně, perfektní řemeslné zpracování a samozřejmě ruční práce.

Tyto modely jsou vystaveny na prodejně Klor v Českých Budějovicích 

Máte zájem o bližší informace?





* Tyto položky jsou povinné

Položky označené * jsou povinné.Při zpracování vámi zaslaných údajů se řídíme zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.