Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Popis produktu

z leva:

Gainsborough Buttoned Standart Height

Gainsborough Plain Back

Gainsborough High Back

 

1922 Pracovní křesla

Neméně elegantní křeslo GAINSBOROUGH má několik možností provedení. Možno objednat jak na nohách, tak na otočném mechanismu, kde je nastavitelná výška, možnost houpání, točení a je samozřejmě jezdící  - na kolečkách. Navíc má dvě možnosti výšky zad a navíc může být v hladkém nebo v klasicky "Chesterfieldovském" provedení.

Zbylá dvě křesla mají stejné funkce. U všech modelů je možnost výběru barvy a kvality kůží a výběr z několika odstínů dřevěné konstrukce.

Jedná se o velmi luxusní kožené sedací soupravy vyráběné v prestižní rodinné firmě v Anglii, jejíž historie sahá až do období vlády královny Viktorie. Při výrobě tohoto nábytku jsou používány pevné kostry z tvrdého bukového dřeva, pečlivě vybírané kůže z hověziny, kvalitní výplně, perfektní řemeslné zpracování a samozřejmě ruční práce.

 

Máte zájem o bližší informace?





* Tyto položky jsou povinné

Položky označené * jsou povinné.Při zpracování vámi zaslaných údajů se řídíme zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.