Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Popis produktu

BLENHEIM-

Klasická sedací souprava se zvýšenými zády pro větší komfort, zajímavě vykrojenými bočnicemi, je nejen estetická, ale také praktická - možnost lůžkové úpravy / rozkladu / k příležitostnému spaní Speciální konstrukce s plně odpruženým  sedákem  a opěrákem a celkové  kvalitní řemeslné zpracování  poskytují nejvyšší komfort. Zakřivená záda a područky umocňují  tento klasický design. Tradiční prošitá verze vyobrazena v kůži  Shelly Panna, s mosaznými barevnými cvoky v trochu modernějším pojetí neztrácí nic ze své nadčasové elegance.

 

Jedná se o velmi luxusní kožené sedací soupravy vyráběné v prestižní rodinné firmě v Anglii, jejíž historie sahá až do období vlády královny Viktorie. Při výrobě tohoto nábytku jsou používány pevné kostry z tvrdého bukového dřeva, pečlivě vybírané kůže, kvalitní výplně, perfektní řemeslné zpracování a samozřejmě ruční práce.

Máte zájem o bližší informace?





* Tyto položky jsou povinné

Položky označené * jsou povinné.Při zpracování vámi zaslaných údajů se řídíme zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.