Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Popis produktu

 

Luxusní nábytek z ořechového dřeva - BROWN řada 1500

Svou kvalitou a nápaditostí pozvedne váš interiér na jedinečné místo k práci i k odpočinku. Brown spojuje ruční práci zkušených mistrů s moderními technologiemi na opracování dřeva.

Kolekce Brown je důkazem toho, že nábytek může mít moderní i nadčasový vzhled. Svými rysy připomíná nábytek ve stylu art deco. Tato jedinečná designová kolekce je vyrobena z ořechového dřeva s možností lakovaného nebo olejovaného povrchu. Masivní ořechové dřevo dodává nábytku velkou míru exkluzivity. Nábytek Brown dále překvapí svým jednoduchým, a přesto velice moderním designem, u kterého vyniká přírodní textura dřeva, což vytváří jedinečnou kombinaci na trhu. Kousky z této kolekce oživí jakoukoli pracovní či denně obývanou místnost. Na přání můžeme jednotlivé kusy nábytku libovolně rozměrově upravit.

Máte zájem o bližší informace?





* Tyto položky jsou povinné

Položky označené * jsou povinné.Při zpracování vámi zaslaných údajů se řídíme zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.