Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Popis produktu

JAGA 8101

Sedací souprva JAGA má vzdušnou odlehčenou konstrukci na chromové podnoži a polohovatelné opěrky. Zajímavým detailem, který zaujme na první pohled, je výrazné štepování na sedácích a dalších dílech jednotlivých prvků.

Velká nabídka jednotlivých prvků a materiálů umožní navrhnout sedací soupravu v mnoha variantách. Výplně jsou tvořeny tzv. studenou pěnou, která je zárukou dlouhé životnosti a pohodlí. Jednou z předností sedací soupravy Jaga je použití výklopného mechanismu u opěráků všech prvků, kdy se každý opěrák může jednotlivě zvedat a tak ještě zvýšit pohodlí sezení. Polohovací područka je další pohyblivou částí sedací soupravy Jaga, která zvyšuje komfort sezení.

Krása tvarů a zpracování sedací soupravy Jaga vynikne hlavně v kůži, což je přírodní materiál, který je příjemný nejen na omak, ale lahodí i oku. Kůže je přírodní materiál, který odráží život zvířete, ze kterého je useň zpracována. Případné jizvy, vrásky nebo rozdíly v kresbě nemůžeme považovat za vadu, vždyť to je to jedinečné a neopakovatelné na tomto materiálu.

 

 

 

Máte zájem o bližší informace?





* Tyto položky jsou povinné

Položky označené * jsou povinné.Při zpracování vámi zaslaných údajů se řídíme zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.